Serveis

Serveis

Serveis d’instal·lació en placa de guix laminat de falsos sostres, aïllaments, sistemes de protecció passiva contra el foc, mobles a mida…

Aïllaments acústics i tèrmics

En aquest tipus de construcció és fonamental la inserció d’aïllament tèrmic acústic per divisions, ja que si no es fa, es produiran ecos incòmodes en l’habitatge.

Al tractar-se d’un material molt més lleuger que un envà fet amb maons, funciona molt bé quan no es vol sobrecarregar el forjat.

Instal·lació de placa verda especial per banys i cuines

La placa verda està composta per doble cara de cartró i guix laminat amb un acabat en color verd, fabricada per un procés de laminació continu que proporciona un aïllament tèrmic i acústic molt eficaç. Aquestes plaques tenen un tractament hidròfug que disminueix considerablement la seva absorció d’aigua, de manera que son perfectes per a banys i cuines.

Tabiqueria seca amb cartró laminat

El pladur o placa de guix laminat és un dels sistemes més usats dins de el món de la decoració i interiorisme.

Es tracta de plaques de cartró guix o cartró guix laminat -no inflamables- que es venen en format de plaques, panells o taulers de mesures estàndard. La placa de guix es troba entre dues capes de cartró. És resistent a la compressió i a la flexió perquè està format principalment per guix i cel·lulosa.

La seva avantatge principal és la seva execució; ràpida i fàcil.

 

Sostres continus o registrables

Un fals sostre o sostre registrable és un element constructiu que se situa a una certa distància del sostre original, desenvolupat generalment mitjançant peces prefabricades, que poden ser d’alumini, guix laminat, escaiola, acer, entre altres materials. 

Tot tipus de mobles fets amb cartró de guix laminat (pladur)

Es poden realitzar infinitat de mobles a mida i personalitzats al gust de cada client, desde xemeneies a prestatgeries de tot tipus.

Som una empresa amb solvència contrastada que dòna servei a tota la província de Girona.

Contacte